2012. január 12.

2011

Milyen is volt a tavalyi év?
Hát talán két szóban tudnám ezt leginkább megfogalmazni: hosszú és kemény.
Sok dolog történt, jó és rossz, de leginkább rengeteg munkával teli napokkal telt el.
Sok falvédőt varrtam, néha függönyöztem, két szállodát megcsináltam. Egy év alatt házon belül az építkezés miatt a harmadik lakásba költöztünk. Befejeződött a házon belüli nagy átépítés, végre berendezhettem és birtokba vehettem az "új munkahelyemet", elkészült a "Peva műhelye". Ablakokat mázoltam, rendezkedtem, közben pedig dolgoztam. Megérkezett hozzánk a nagy lányom kis kutyája, Puszedli, aki velem tölti az idejét, itt a "bölcsiben" napközben. A nagy fiam, túl van a szalagavatón /hát a frakkban igazi úriember volt/,a nyelvvizsgán.
Kisebbik lányom beindította saját vállalkozását, a gyerekjátszót  a barátnőjével.
Volt ebben az éven sok röhögés, sok sírdogálás, nagy családi "duma-partyk" a vacsoránál, ahol néha 12-15 is voltunk. Izgalom a hitelek miatt, öröm egy lakás eladásnál. Néhány új, kedves ember megismerése, sok jó, elismerő szó a munkáimra és néha bosszankodás valami anyag miatt.
Mi nem volt? Idő túl kevés volt. Kevés idő volt olvasni,- ami számomra nagyon fontos lenni, mert lételemem, barátokkal lenni, kevés volt a bevétel,  semennyi idő és pénz nem jutott nyaralásra, nem tudtam eleget foglalkozni a marketinggel, a honlappal, a bloggal.
Idén csak reménykedhetek, hogy megszabadulva az építkezés terheitől már több idő jut más dolgokra is, nemcsak a napi taposó malomra.
Új év - új remények.
Mindenkinek boldog, derűs új esztendőt, sok örömet, barátságokat, sok jó kedvű hétköznapot, meghitt családi ünnepeket, mindig jó társaságot,  a nálam nézelődőknek pedig magamtól sok-sok új és szép munkát kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése