2011. június 12.

Hanyagolás

Nem a hanyagság és az érdektelenség az oka, hogy az utóbbi időben nem tettem bejegyzést, hanem életem nagy ellensége az idő.
Bár nagyon megfogadtam magamban, hogy rendszeresen jelentkezem, és minden elkészült munkámat dokumentálom, de a napi 14-16 órás "műhelylátogatások", amelyek sokszor még hétvégén is befedtek, aztán az új lakásba költözés, a háztartás, a számitógépek teljes összeomlása / még ez is/ és a még mindig tartó épitkezés teljesen behavazott engem. Sokszor még az emailekat is nagy-nagy késéssel tudtam elolvasni.
Mindig nagy csodálattal voltam azok felé, akik napi, de legalább kétnapi bejelentkezéssel tudnak jelen lenni az éterben. Szivesen vennék tőlük leckéket, hogy hagyan tudják ezt megtenni. Sokszor amikor a megrendelőim kérdeznek, hogy mikor fog már felkerülni ez vagy az a honlapra, blogra, mindig csak azt tudom válaszolni, hogy mivel mindent én csinálok "sajátkezűleg", a válaszom csak annyi lehet: vagy dolgozom, vagy a lapokat szerkesztek. Lehet, hogy valakit foglalkoztatnom kellene erre a munkára?
 Na de akkor hol vagyok én ebben a dologban? Vagy lehet, hogy több dolgot vállalok fel, mint amennyit el tudok látni? Vagy elcseszem az időt? Mennyi megválaszolatlan kérdés!
Még áprilisban elhatároztam, hogy ez a nyár a nagy kivonulások nyara lesz. Szeretnék elmenni a Goubára, Wampra, és más kirakodásokra, hogy megmutassam a dolgaimat, magamat, társakkal találkozzam, ismerkedjem, nyissak a világ felé, de annyi munka jött össze, hogy lassan ki se látszom a varrógép mögül.
Ami ugye részben jó? Sok munka, sok bevétel, jó forgalom...
Csak  néha nyitnék másfelé is, mert nagyon szeretnék másfelé is tekintgetni, ahogy már előbb emlitettem másfele is nyitni, de legalább kacsintgatni...

Ezen a nyáron még sok minden áll előttem.
Most éppen egy hotel függönyeivel küzdök, aztán egy majd másikkal, közben még néhány apróbb-nagyobb falvédők, ágytakarók, és még a nyakamon a műhely és a bemutatórész restaurálása. Villanyvezeték csere, falbontás és fal áthelyezés, festés, újra berendezés és sok-sok pakolás, mert ehhez természetesen mindent ki kell pakolni . De hová fogom tenni addig ezt rengeteg anyagot? Hogy én már mennyit pakoltam az elmúlt években... Na mindegy..., de azért ezek szép nyári tervek, nemde? Nyaralás helyett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése