2011. január 18.

Év kezdés

 Hosszú és sok munkával teli volt a tavalyi év.
 És bár már sok igéretet tettem magamnak, hogy többször és sokkal rendszeresebben fogom rögziteni a munkákat itt a blogon, de még nem sikerült teljesen ezt megvalósitanom. Sokszor este már nincs kedvem, vagy nagyon későn van, reggel pedig már annyi minden új dolog vár. Nagyon irigylem azokat a bloggereket, akik napi rendszerességgel tudnak bejelentkezni. Új évi nagy fogadalmam, hogy sürübben adminisztráljam magam.
Visszatekintve a tavalyi év munkáira, sok kedves és nagy örömet nyújtó  megrendelések is elértek.
Egyre többen keresnek meg a falvédők miatt. Részben az utcáról, főleg babakocsis kismamák, akik csak benéznek, de sokan a netről keresnek meg. Végre év végére sikerült elérnem, hogy elég sok darab van raktáron, amiből lehet válogatni, vagy ötleteket tudok bemutatni. Mindenki örül, hogy teljesen személyre szabott dolgokat készitek, nevekkel, egyedi elrendezéssel, stb...
Idei tervem, hogy még nagyobb, még több lehetőséget mutassak be, és nemcsak a gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. Remélhetőleg idén már az is megvalósul, amire már néhány éve várok, hogy a textilek nagyobb, és rendezettebb helyet kapjanak, mint most, és ne két gyerekágy közé tudjam  csak a függöny mintákat, textil minta sálakat belógatni. De én egy türelmes emberke vagyok, most már kivárom. 
Az újévben mindenkinek jó munkát, és leendő megrendelőimnek jó "ötlet-gyűjtést" a már elkészült munkák képei közt.
A következő bejegyzésekben néhány karácsony előtti munkát mutatok be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése