2009. január 2.

Örömökben
és sok-sok jó kedvű napban gazdag új esztendőt
kivánok mindenkinek!


Hosszú és meglehetősen fáradságos volt a tavalyi év,sok munka került ki a stúdióból, volt köztük szép és még szebb, nehezen elkészült és hipp-hopp már meg is vagyok. De remélem mindegyiknek ugyanúgy örültek a megrendelők, ahogyan én készitettem.
Készült néhány fotó az utolsó héten befejezett munkákról, nem mindről, mert volt olyan ami épp kész lett és már el is vitték.Örömmel csináltam azt a rengeteg falvédőt , legalább 8 darabot az utolsó héten karácsony előtt, mert mindet ajándákba vitték gyerekeknek és unokáknak. Örömmel csináltam, de a végén már annyira fáradt voltam, hogy a kezemet is alig birtam felemelni. 23.-án délután vitték el az utolsó munkákat, és csak azután kezdtem neki a karácsonyi sütés-főzésnek.
Idén már nem dolgozom, ezt elhatároztam akkor este, eddig ezt be is tudtam tartani, bár most már kicsit hiányzik az alkotás öröme.Már csak kettőt kell aludni (legalábbis azt hiszem) és lehet kezdeni az ötletelést. HU! Máris elindultak a gondolataim, de megállj!-t parancsoltam magamnak, és a felröppenő ötleteknek, mert még pihennem kell! Ezért aztán tegnap délután óta folyamatosan -néhány óra alvást leszámitva- blogokat olvasok.
Fantasztikus! Már annyi embert ismertem meg ! Annyi baj van csak ezzel,hogy ez egyenlőre egyoldalú, de remélem lesz alkalmam nekem is bemutatkozni és megismertetni magamat.
A mögöttem lévő sok-sok kézműves év mind úgy múlt el, hogy nem nagyon ismertem senkit, akik ugyanúgy rajonganak, és életük részének tartják a kreativkodást. Bár szűkebb családom, ami elég szép nagy mindig mondják, hogy ez tök jó, és olyan mintha ezt valami profi csinálta volna, személyes kapcsolatot nem sikerült meg összehoznom senkivel.De most itt a virtuális térben ráleltem sok hasonszőrű sors,-és kortársra. Remélem lesz alkalmam veletek együtt munkálkodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése